Om Lap Joint

Løs flens er også kjent somoverlappsskjøt flens.Det er en type stålkomponent som ofte brukes som en modifikasjon av forbindelsesmaterialet.

Løs flens er bruken avflenser, stålringer, etc. for å dekke flensen pårørende, og flensen kan bevege seg på rørenden.Stålringen eller flensen er tetningsflaten, og flensens funksjon er å komprimere dem tett.Av dette kan man se at på grunn av blokkering av stålringer eller flenser, kommer den løse flensen ikke i kontakt med mediet.

Løs flens er egnet for tilkobling av ikke-jernholdige metaller som stål og aluminium, samt rustfrie og syrebestandige stålbeholdere, og for korrosjonsbestandige rørledninger.

Fordelen med løs flens er at den ikke genererer ekstra dreiemoment på beholderen eller rørledningen når flensen deformeres, noe som gjør den enkel å produsere.Den kan være laget av materialer som er forskjellige fra beholderen eller rørledningen, noe som er praktisk for å spare edle metaller.Egnet for beholdere eller rørledninger med sprø materialer og lavt trykk.Løs flens er bruk av flenser, stålringer osv. for å dekke flensen på rørenden, og flensen kan bevege seg på rørenden.Stålringen eller flensen er tetningsflaten, og flensens funksjon er å komprimere dem tett.

Løs flens er et bevegelig flensstykke som vanligvis festes til vannforsyning og avløpsarmaturer.I så fall kan løsne boltene rotere rørene på begge sider og deretter stramme dem.Det muliggjør praktisk demontering og montering av rørledninger.Blant dem er ekspansjonsfuger de vanligste.Når produsenten forlater fabrikken, har hver ende av ekspansjonsfugen en flens, som kobles direkte til rørledninger og utstyr i prosjektet med bolter.


Innleggstid: 29. juni 2023