Riktig installasjonsmetode for gummiekspansjonsfuger!

Gummi ekspansjonsfuger er en viktig komponent som brukes i rørsystemer som absorberer ekspansjon og sammentrekning av rør på grunn av temperaturendringer eller vibrasjoner, og dermed beskytter rørene mot skade.Her er de generelle trinnene for riktig installasjon av engummi ekspansjonsledd:

1. Sikkerhetstiltak:

Før du starter installasjonen, sørg for å ta passende sikkerhetstiltak, for eksempel bruk av personlig verneutstyr som hansker og vernebriller.

2. Sjekk ekspansjonsfugen:

Bekreft om den kjøpte gummiekspansjonsfugen oppfyller prosjektkravene og spesifikasjonene, og sørg for at det ikke er noen skade eller defekt.

3. Klargjør arbeidsområdet:

Rengjør arbeidsområdet for å sikre at overflaten er flat, ren og fri for skarpe gjenstander eller rusk.

4. Installasjonsposisjon:

Bestem installasjonsposisjonen til gummienekspansjonsfuge, vanligvis installert mellom to seksjoner av rør.

5. Plasser pakninger:

Installer pakninger på flensene på begge sider av gummiekspansjonsfugen for å sikre en tett forsegling.Pakninger er vanligvis gummi eller plast.

6. Fest flens:

Koble flensen på gummiekspansjonsfugen til flensen på røret, sørg for at de er på linje og stram med bolter.Vennligst følg installasjonsspesifikasjonene gitt avflens produsent.

7. Juster boltene:

Stram boltene gradvis og jevnt for å sikre at gummiekspansjonsfugen blir jevnt komprimert.Ikke lag den ene siden for stram eller for stram.

8. Kontroller flensforbindelsen:

Kontroller om flensforbindelsen er tett og det ikke er noen lekkasje.Bruk om nødvendig en skiftenøkkel eller momentnøkkel for å justere boltstrammingen.

9. Eksos:

Etter fullført installasjon, åpne kanalsystemet og sørg for at luften trekkes ut av systemet for å hindre luftlåsing.

10. Overvåking:

Overvåk regelmessig ytelsen til gummiekspansjonsfuger for å sikre normal drift.Se etter skader, sprekker eller andre problemer, og rengjør dem regelmessig for å forhindre at det blir tilstopping.

Vær oppmerksom på at installasjonsmetoden for gummiekspansjonsfuger kan variere for ulike bruksområder og modeller, så det anbefales å se produsentens spesifikke installasjonsveiledninger før du fortsetter med installasjonen.Sørg i tillegg for at alle ansatte har riktig opplæring og erfaring for å sikre en riktig og sikker installasjon.


Innleggstid: 26. oktober 2023