Installasjonsmetode og forholdsregler for gummiekspansjonsfuger

Installasjonsmetode for gummiekspansjonsfuger

1. Legg først de to endene av rørbeslagene som må kobles flatt på en horisontal overflate.Ved montering, legg først den fast feste enden av rørbeslagene flatt.
2. Deretter roterer du flensen på den fleksible gummiskjøten for å justere flenshullene rundt den.Skru inn skruer, trekk til mutrene, og juster deretter flensen på den andre enden av rørpasningen horisontalt med flensen på den fleksible gummiskjøten.Roterflenspå den fleksible gummiskjøten for å få flensmunningen til å vende mot hverandre.Slå på skruer og mutre horisontalt for å feste de tre tett for å forhindre løs forsegling.
Når du installerer gummiskjøten, skal ekstruderskruen til ankerbolten strekke seg til begge sider av tilkoblingshodet, og ankerbolten i det indre hullet i hverflensplateskal strammes kontinuerlig og jevnt ved å trykke i toppvinkelen for å forhindre kompresjonsavvik.Gjengeforbindelsen skal strammes jevnt med en standardisert skiftenøkkel, og bruk av en spissstang skal ikke føre til at den bevegelige skjøten sklir, kanter eller sprekker.Regelmessig vedlikehold bør utføres for å forhindre at den løsner og forårsaker brett eller lekkasje.

Forholdsregler for montering av gummi ekspansjonsfuge

1.Før installasjon må passende modeller og spesifikasjoner velges basert på trykk, grensesnittmetode, materiale og kompensasjonsmengde for rørledningen, og det totale antallet bør velges i henhold til forskriftene om lydisolasjon og støyreduserende forskyvning.Vær oppmerksom på justeringen av arbeidstrykket.Når rørledningen forårsaker et momentant arbeidstrykk og overstiger trykket, bør en kopling med et gir høyere enn trykket brukes.
2. Samtidig, når rørledningsmaterialet er sterk syre, alkali, olje, høytemperatur eller andre spesielle råmaterialer, bør en kobling som er ett gir høyere enn rørledningstrykket brukes.Flensplaten som forbinder gummiskjøten skal være en ventilflens eller en flensplate i henhold til GB/T9115-2000.
3. Legg merke til at gummiskjøten skal settes under trykk og strammes igjen før den settes i drift etter å ha blitt utsatt for kraft, som for eksempel etter montering eller før den stenges ned over lengre tid og åpnes igjen.
4. Vær oppmerksom på temperaturjusteringen.Alle vanlige egnede medier er generelt vann med en temperatur mellom 0 og 60 grader Celsius.Når stoffer som olje, sterke syrer og alkalier, høye temperaturer og andre etsende og hardt fargede forhold er tilstede, bør gummiskjøter med tilsvarende råmaterialer brukes i stedet for blindt å følge vinden eller bruke dem universelt.
5. Rettidig og rettidig vedlikehold og vedlikehold av gummifuger bør utføres.For eksempel ved applikasjon eller lagring avgummi ledd, høy temperatur, reaktive oksygenarter, olje og sterke syre- og alkaliske naturlige miljøer bør forhindres.Samtidig er det nødvendig å fullt ut vurdere sprøhetsproblemet med gummihåndverk, så det er nødvendig å bygge en skyggeramme for utendørs eller vindgående rørledninger, og forby eksponering for sollys, regn og vinderosjon.


Innleggstid: 25. april 2023