Metallbelg – brukes i automatiske kontroll- og måleinstrumenter

Korrugert metallrør refererer til et metallrør laget av rustfritt stålmateriale med spiralfoldet bite og brukt til forspente forspente betongkonstruksjonselementer.

Metallbelger er mye brukt i automatiske kontroll- og måleinstrumenter, vakuumteknologi, maskinindustri, elektrisk kraftindustri, transport- og atomenergiindustri som sensitive komponenter, støtdempende komponenter, kompensasjonskomponenter, tetningskomponenter, ventilkomponenter og rørledningskoblinger.

Metallbelger brukes hovedsakelig for å kompensere rørlednings termiske deformasjoner, støtdemping, absorberende rørledningsavsetningsdeformasjoner og andre funksjoner, og er mye brukt i petrokjemisk industri, instrumentering, romfart, kjemisk, elektrisk kraft, sement, metallurgi og andre industrier.

Metallbelg er et slags rør med et vanlig bølgelignende utseende.Vanlig brukte metallbelger er karbonstål, rustfritt stål, stål foret med plast, aluminium og så videre.Den brukes hovedsakelig for ikke-konsentrisk aksial overføring med en liten bøyeradius, eller uregelmessig dreining, ekspansjon og sammentrekning, eller absorbering av termisk deformasjon av rørledningen, etc., eller forbindelsen mellom rørledningen og rørledningen er ikke praktisk for installasjon med fast albue, eller rørledningen kobles til rørledningen.enhetstilkobling.  

Fordelene med å bruke metallbelger:

1. Dobbel tetningsdesign (belg + pakning) Hvis belgen svikter, vil ventilstammepakningen også unngå lekkasje og oppfylle internasjonale tetningsstandarder.

2. Sikkerhet og miljøvern, ingen væsketap, reduser energitapet og forbedrer sikkerheten til fabrikkutstyr.

3. Lang levetid, reduser vedlikeholdstider og reduser driftskostnader.

4. Den solide og holdbare belgtetningsdesignen sikrer null lekkasje av ventilstammen og gir vedlikeholdsfrie forhold.

Rørblank matching

Det korrugerte metallrøremnet er laget av tynnvegget rustfritt stålbåndsveiset rør ved bølgeformbehandling, som er fleksibelt og har god temperatur- og trykkmotstand.Den er anvendelig for transport av luft, damp, ulike industrielle gasser, vann, olje, medisiner og andre væskemedier, og spiller en viktig rolle i den frem- og tilbakegående bevegelsen til rørsystemet, absorpsjon av termisk ekspansjonssystem, vibrasjonsabsorpsjon og sentral justering av rør.
Metallkorrugert røremne er det beste støtteproduktet for metallslange, korrugerte rør, korrugerte rørkompensatorer, korrugerte røremner, bileksosrør, høytrykksgummislange, kabelgjengerør og andre rørkropper.Den tar i bruk metallkorrugerte røremner, som er delt inn i myke og harde typer, lyse og myke, pålitelige i kvalitet og komplette i spesifikasjoner.Produktet er korrosjonsbestandig og har et lyst og vakkert utseende.Det kan forbedre trykklageret og høy- og lavtemperaturmotstanden til den ferdige slangen, forlenge levetiden til rørkroppen og redusere kostnadene.Det er mye brukt i maskiner, kjemisk industri, metallurgi, konstruksjon og andre næringer

微信图片_20220622093021


Innleggstid: 22. juni 2022