Reduserende gummiekspansjonsfuge

Det vanlige fleksible gummileddet er enkeltkulegummileddet, ogreduserende gummiekspansjonsledder en spesiell gummiskjøt utviklet på basis av den generelle enkeltkulen

Den reduserende gummiekspansjonsskjøten er sammensatt av to flenser med forskjellige diametre og en gummiekspansjonskropp i midten.Flensene i begge ender kan kobles til rørbeslagene til rørledningssystemet.I tilfelle termisk ekspansjon eller forskyvning av rørledningen, kan gummiekspansjonslegemet ekspandere og trekke seg sammen Fri ekspansjon, absorbere forskyvningen og spenningen til rørledningen og opprettholde stabiliteten til rørledningssystemet.

Som et rørkompensatormateriale er det vanligvis laget av gummi.Dens hovedfunksjon er å eliminere stress og deformasjon forårsaket av termisk ekspansjon, vibrasjon, forskyvning og andre årsaker i rørledningssystemet, for å redusere belastningen på rørledningssystemet og forlenge levetiden til rørledningen.I tillegg er formen for reduserende gummi ekspansjonsfuge reduserende korrugerte ekspansjonsfuger.Flensede ekspansjonsfuger er vanligvis sammensatt av rustfrie stålflenser og rustfrie gummiskjøter.

Sammenlignet med andre typer ekspansjonsfuger har reduserende gummiekspansjonsfuger følgende egenskaper:
1. Den kan koble til rør med forskjellige diametre, noe som gjør det praktisk å koble til i rørsystemet.
2. Laget av gummimateriale, den har god korrosjonsbestandighet og slitestyrke, og lang levetid.
3. Enkel installasjon, enkelt vedlikehold og minimal innvirkning på rørsystemet.

Reduserende gummifleksibel skjøt er mye brukt i rørledningssystemet innen kjemisk industri, petroleum, kraft, konstruksjon, oppvarming, etc., som effektivt kan redusere belastningen på rørledningssystemet og forlenge levetiden til rørledningen.

Fordelene med å redusere gummi ekspansjonsfuger fremfor vanliggummi ekspansjonsleddgjenspeiles hovedsakelig i følgende aspekter:
1. Bredere bruksområde: reduserende gummiekspansjonsskjøt kan koble sammen rør med forskjellige diametre, og anvendelsesområdet er bredere, mens vanlig gummifleksibel skjøt bare kan koble sammen rør med samme diameter.
2. Sterkere kompensasjonskapasitet: fordi den midtre delen av gummiekspansjonskroppen tilreduserende gummiekspansjonsledder konisk, tåler større påkjenninger og har sterkere kompensasjonskapasitet når rørledningssystemet er forskjøvet eller deformert.
3. Mer fleksibel installasjonsposisjon: flensdiameteren til vanlig gummiekspansjonsskjøt er den samme som ekspansjonslegemet, og må installeres i begge ender av rørledningen, mens flensdiameteren til reduserende gummiekspansjonsskjøt er forskjellig fra den til ekspansjonslegemet, og kan installeres på alle posisjoner i rørledningen.
4. Mer praktisk vedlikehold: lengden på den reduserende gummiekspansjonsfugen kan justeres i henhold til behovene til rørledningssystemet, noe som er mer praktisk for utskifting og vedlikehold.

Kort sagt, den reduserende gummiekspansjonsfugen har et bredere anvendelsesområde, sterkere kompensasjonskapasitet, mer fleksibel installasjonsposisjon og mer praktisk vedlikeholdsmodus enn den vanlige gummiekspansjonsfugen, som bedre kan møte behovene til rørledningssystemet.


Innleggstid: 11. mai 2023